نشانههای ضعیفشدن چشم
ضعیف شدن چشم دارای نشانه هایی ست که در زیر به آن ها اشاره شده است.
1- تاری دید :
یکی از اولین نشانهها میباشد. هر چه این تاری بیشتر باشد، چشم ضعیفتر میباشد.
2- خستگی چشم :
معمولا افرادی که زیاد از چشمان خود کار میکشند، دچار خستگی چشم میشوند. این عارضه در مراحل ابتدایی قابل درمان است اما در صورت بیتوجهی به ضعیف شدن چشم میانجامد. فرد مبتلا به خستگی چشم با تمرکز و مطالعه دچار سردرد، تاری دید و کلافگی میشود.
3- سردرد :
سردرد میتواند نشانهی ضعیف شدن چشمها باشد.
در افرادی که به دوربینی و آستیگماتیسم مبتلا هستند، معمولا هنگام انجام کارهای با دقت بالا، سردرد میگیرند. این سردرد با سردردهای میگرنی و عصبی متفاوت میباشد و در پیشانی احساس میشود. این دردها معمولا شدید نیستند و با کمی استراحت برطرف میشوند.
4- بروز درد هنگام خیره شدن به اجسام :
اگر هنگام خیرهشدن به اجسام پیرامونتان و یا حتی بعد از آن، دچار درد در شقیقه های تان میشوید، بهتر است برای معاینات بیشتر به چشم پزشک مراجعه کنید. این دردها میتوانند نشانهی ضعیف شدن چشم باشند.
5- مشاهدهی لکهای جلوی چشم :
این نشانه را جدی بگیرید. حتی اگر گاهگاه این اتفاق برایتان میافتد، بهتر است نزد چشم پزشک معاینه شوید. این عارضه میتواند نشانهی عارضهها و بیماریهای جدیتری نیز باشد.
6- مشاهده ی ناگهانی حالتی شبیه رعد و برق :
اگر حالتی شبیه برق گرفتگی یا رعد و برق در دیدتان احساس کردید، به چشم پزشک مراجعه کنید. این نشانهها را جدی بگیرید زیرا میتوانند برای سلامت چشمانتان خطرناک باشند.
7- مشاهده ی تار مو یا تار عنکبوت در دید :
یکی دیگر از نشانههای ضعیف شدن چشمها میباشد. این حالت مشابه آن است که فرد عینکی به چشم دارد که روی شیشهاش تار مو یا تار عنکبوت قرار دارد.
8- مشاهدهی حالت مگسپران :
حالت مگس پران به حالتی اطلاق میشود که شخص در دیدش سایههای توخالی میبیند. این سایهها مدام بالا و پایین میروند و با پلک زدن از بین نمیروند.
ضعیف شدن چشم میتواند دلایل مختلفی داشته باشد. گاه ضعیف شدن چشم ناشی از عادات نادرست و ناسالم ما و گاه ناشی از بیماری های چشمیمیباشد. پس بهتر است هنگام مشاهده ی علایم ضعیف شدن چشم، پیش از هرکاری به چشم پزشک مراجعه کنید.